November 18, 2007
Det er et rent trænerproblem

På dagen for endnu en fodboldskuffelse sender TV2 sørme i disse meget sene timer, EM-finalen 1992. Konklusionen efter 15 minutters spil er klar: Kors for en bunke knoldesparkere vi havde dengang. Virkelig. De eneste spillere på det hold vi ikke har i samme kvalitet idag er Brian Laudrup og Peter Schmeichel. Der er ingen af de andre 9, der var noget særligt. Povlsen er da meget god, men det er de offensive danskere jo også nu når det griber dem. Omvendt er der masser af spillere på '92 holdet der aldrig var kommet på banen idag.
Det får en til at mene helt entydigt at vores nuværende problem med landsholdet er et rent trænerproblem. Olsen kan ikke få noget ud af et hold, der mangler den kreative ener. Der må være en træner der kan. Selvfølgelig er det nemmere når man også har Laudrup og Schmeichel, men man må simpelthen kunne disponere de mere mådelige talenter på en mere fornuftig måde.

Posted by Claus at November 18, 2007 01:07 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?