January 17, 2008
Borgerligt kommisærvælde

Den megen snak om at der idag kun er en borgerlig ideologidebat afslører jo også en fremtidig afgrund den samme, utroligt selvtilfredse, borgelige debat snart vil synke i. Hvis man skulle være i tvivl om det, så kan man bare følge med i Jyllands-Postens fuldstændig idiotiske felttog for at manipulere sig selv ind i DRs programflade i forbindelse med et program med Uffe Ellemann, der blandt andet kommer ind Muhammedsagen. Som tidligere nævnt er Roses alibi både papirtyndt og fuldstændig unødvendigt. Jyllands-Posten er i sin gode ret til at karikere hvem de har lyst til. Uffe Ellemann er i sin gode ret til at tage afstand fra karikaturerne. Ingen af delene giver den imamiske og islamiske reaktion nogen som helst rimelighed.
Men, det opskruede forsøg på at dreje armen om på andre medier, her DR, er en pinlig modsigelse af al den frihed Rose taler om, som Roses sag tydeligvis ikke kan bære. Og den sammenhængende indsats, nu også fra bestyrelsen, minder betydeligt om den form for rødt kommisærvælde Rose et al pege på fingre af de venstreorienterede 70ere for.


Posted by Claus at January 17, 2008 12:25 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?