February 27, 2008
Sass gir den gas

Overvejede noget med "er en spas", men det er alligevel for meget. Nå, men altså: Igen kommer synlighedskritikken af Socialdemokratiet, og Henrik Sass må have overtøjet på og ned foran et kamera og sige "vi er skam meget synlige, og meget konkrete". Endny har han ikke lært at tale per eksempel i stedet "Jeg forstår ikke kritikken når vi netop har indgået forlig om [noget vigtigt]" - bedre PR og nemmere at forstå. Og så den ondskabsfulde, aldrig kære, lektie, om den slags som er den samme der gælder ved brugertest af software: Brugeren kan ikke tage fejl.
Brugerens oplevelse er det eneste det handler om - og den er i den forstand en absolut, og helt ubestikkelig.
Hvis ikke S-kritikerne decideret står og lyver så kan deres oplevelse ikke være forkert. Enhver afvisningen i formen "vel er vi så" er nytteløs. Hvis de ikke så dig er du ikke synlig. Hvis brugeren ikke fik hvad han ville have så er det en fejl i softwaren ligemeget om det er brugerens egen dumhed, der er årsagen. Så må den med i regnestykket.

Posted by Claus at February 27, 2008 10:05 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Spot on. Det er jo en ren drømmesituation at have konkurrenter / opposition der tænker som Sass (rimer iøvrigt også på "hash")

Posted by: tveskov on February 28, 2008 9:03 AM

Henrik Sass, alias venstre-judas eller sekundant-messias på fripas og nulstyrkeglas, forlader det blanke førerdas og udslipper øregas indtil se-os kvoten synes tilpas.

Posted by: cj on February 28, 2008 2:54 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?