March 05, 2008
Classy.dk fanget i Warnocks dilemma. Igen.

Warnocks dilemma: Hvor ingen reagerer og man ikke ved om det betyder "for ligegyldigt", "for dumt", "for sandt" eller bare at der ikke var nogen der hørte det man sagde.

Jeg bad jer - endda i en posttitel - minde mig om gode sociale sites med en bestemt organisation som kontekst. Èt skaldet forslag har jeg fået.
Warnockspørgsmål: Hørte I ikke spørgsmålet, er svaret indlysende (for andre end mig) eller er der bare ikke nogen gode eksempler?

Posted by Claus at March 05, 2008 10:24 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Problemet er, at vi jo er nogen der bruger dig som kilde til den slags. Og man kommer jo ikke med forslag til kilden/oraklet, vel? Så risikerer man bare at sibyllen bliver til en sphinx.

Another thing: der er ikke vildt mange gode sociale sites.

Posted by: emme on March 5, 2008 12:30 PM

Det er sandt altsammen, men nu tænkte jeg at opgaven her var ting der er bundet til organisatoriske sammenhænge og så har konsulenter jo fordel i egen serv.

Posted by: Claus on March 5, 2008 12:32 PM

Som trofast læser må jeg også hellere komme på banen (selvom jeg ikke tilhører gruppen af folk der professionelt beskæftiger sig med wæbtuøv og deslige). For at undgå unødige ordstrømme vil jeg dog nøjes med at gå all in på Emmes comment.

Posted by: Søren K on March 6, 2008 9:29 AM

Hehe, oven på den skæld-ud vil jeg da lige tilføje at jeg simpelthen ikke forstod hvad du mente. Jeg er stadig i tvivl. Mener du "Røde Kors-facebook"?

Posted by: m on March 6, 2008 12:18 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?