April 11, 2008
Organdonation: Liv efter døden

Kirkeministeren synes organdonationskampagnen går for langt for at få folk til at sige ja. Jeg synes slet ikke den går langt nok. Hvorfor ikke spille på det totalt seje i at dele af en kan få lov at leve videre mange år efter man selv er død?

Liv efter døden

Bare fordi du er død, så er der jo ingen grund til at dine nyrer ikke skal leve videre. Giv dem til en anden og lev længere.

Posted by Claus at April 11, 2008 10:59 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Eller hvad med den her tanke: Hvis du ikke selv vil være organdonor kan du heller ikke selv modtage organer - og nej - det er IKKE nok at tilmelde sig, når diagnosen er på plads :-)

Lav en landsdækkende kampagne og giv folk en 6 måneders frist med en masse debat i perioden - og når de sætter krydset beslutter de altså både om de vil modtage og om de vil give!

Hvis man etisk mener det er slemt ikke at have sit eget øje/ hjerte eller lunger når man skal begraves, så må man vel også mene, at det etisk er grimt at blive begravet med nogle andres hjerter, øjne, lunger osv. eftersom de jo så skal lide det etiske tab (at blive begravet uden øjne, lunger osv.)?

Posted by: Trine-Maria on April 12, 2008 9:14 PM

Man kunne også give kampagnen lidt mere kant.

Hvad med sloganet "Jeg vil ha' din krop!" serveret af attraktive, letpåklædte m/k på gaden? Det ville da, om ikke andet, give lidt debat. ;)

Posted by: Kasper Damkjær on April 15, 2008 9:23 AM

Nøgne piger i hverdagen er allerede en trafikkampagne - og selv om trafikuheld kunne være en god organkilde, så er det nok vigtigt ikke at undgå signalforvirring.

Posted by: Claus on April 15, 2008 9:25 AM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?