August 14, 2008
Personlig afstraffelse

Hvis man skal forstå det nyvedtagne forbud mod højhuse i middelalderbyen som et potentielt OK udenfor, så er jeg helt med på den - det ville virke mærkeligt med et højhus på Gråbrødre Torv f.eks.
Mere problematisk er den lille kokette bue som middelalderbyen iflg Borgerrepræsentationen tager rundt om Tivoli. Historisk noget vrøvl og bevaringsmæssigt rent bullshit. Det lugter af en direkte politisk huskekage til Tivoli og altså af at loven ikke er lige for alle, hvad angår byggetilladelser.

Posted by Claus at August 14, 2008 04:49 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Man kunne også se det den anden vej - at det er Scala-karreen, der er en undtagelse - fx fordi den allerede er ødelagt. Tilsvarende kunne man forklare det stykke ved havnen, hvor man ikke blokerer for højhuse.

Posted by: Ole on August 14, 2008 5:45 PM

En forklaring der ikke holder i byretten. Industriens hus comes to mind, f.eks., eller Royal Hotel, eller Arbejdernes Landsbank eller....

Og saa er der jo altsaa historisk og objektivt ikke en toeddel middelalderby paa Vesterbro af den simple grund at byen foerst blev aabnet uden for voldene (hvor Tivoli ligger) i 1850erne.

Posted by: Classy on August 14, 2008 5:49 PM

Claus Dalh. Du er dum. deres gudstjenester er gode.der er bøn og navder. du har aldrig været til en. alle der tror på det han har skrevet er ikke så kloge. vis de ikke selv har været der. hvordan ved i så det er rigtigt. jeg synes ikke man kan tilade at lave en hjemmeside om sådan noget. HOLD DET FOR DIG SELV!!

Posted by: Marie on August 15, 2008 7:26 PM

Marie, hvad i alverden snakker du om?

Posted by: Classy on August 15, 2008 8:56 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?