August 22, 2009
Hvorfor markeringer ikke er nok

Torben Lund forlader socialdemokratiet "på grund af højredrejningen". Da jeg læste det, tænkte jeg at det var en lidt besynderlig begrundelse, for hvis socialdemokratiet for tiden gør noget, så er det da at dreje til venstre - med rigmandskat, skyggeregering med SF og absurde velfærdsløfte om et liv uden konkurrence. Men det er selvfølgelig rets- og indvandrerpolitikken Lund sigter til.
Socialdemokratiet er helt skizofrent. På den ene side en venstredrejet social profil, på den anden side ret og tvang.
Det er den naturlige konsekvens af den, i ordets egentligste forstand, værdiløse ledelse. Sass+Thorning mener ikke rigtig noget, så skiller man politikområderne ud og rykker sig for hvert område hen hvor der virker som om der er en ledig position. Til gengæld vrider man kroppen helt fra hinanden i forsøget på at favne fra den ene yderlighed til den anden.
Findes der et menneske, der faktisk sådan dybt inde i sjælen, føler at det identitetsmæssigt bliver dækket af den her meningsløse politikbuket? Findes der nogen der sådan helt ind i sjælen synes at hele den pakke er en god idë? Jeg gør ihvertfald ikke.

Posted by Claus at August 22, 2009 04:13 PM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Som SF'er kan jeg godt nikke til princippet, der er tider hvor det ikke virker som om det hele hænger sammen.

Til gengæld er det vist et temmelig generelt træk ved dagens partier - det er vel kun EL og R der altid står hvor de "altid" har stået, og mon ikke det også er et udtryk for sandheden om, at ingen kan være 100% enig med et parti?

Posted by: Morten Høybye Frederiksen on August 22, 2009 8:56 PM

Man er noedt til at vinde for at have indflydelse - og paa den konto er der meget konsistens der ryger, ingen tvivl om det. I S tilfaeldet er den originale historie bare loebet fuldstaendig toer.

Jeg regner bestemt heller ikke SF for et parti med en sammenhaengende historie, men det har det aldrig vaeret. Det har vaeret fribillet lige siden stiftelsen.


Posted by: Classy on August 23, 2009 2:09 AM

To styks ekstra vælgerleflende politik fra det snart hedengange socialdemokrati:

1. S+SF(+DF) vil tjene stemmer på at forære skattekroner til folk, der siger, at de har optaget så dyre boliglån, at de ikke kan betale dem.
http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2009/08/19/093744.htm

De må så snart tage konsekvensen og også yde støtte til folk, der har taget for dyre billån og forbrugslån. Det må være et samfundsanliggende, hvis jeg
ikke kan betale afdragene på mit alt for store hus eller min alt for fine bil.

2. Heldigvis kan der også blive et bredt samarbejde om at skærpe straffen for drab på hunde
http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2009/08/22/161738.htm


Peter Sloterdijk forud så slutningen: "capitalism culminates and ends when it creates out of itself it's own most radical opposite, totally
different from what the classic Left, caught in it's miserabilism, was able to dream about".

Posted by: Sassy on August 24, 2009 7:04 AM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?