January 31, 2007
Kreativitetsanekdote

God kreativitetsanekdote ovre hos Claus Buhl - om blæksprutter, flyvende biler og mikrofiberklude. Mine mest utilfredsstillende arbejdsoplevelser er kommet af at arbejde sammen med mennesker med en anden fornemmelse end jeg selv for hvornår man skal lukke ned og virkelighedstjekke og hvornår man skal holde den åben og bare finde på.

* Bemærk at der bare står en anden, ikke en bedre eller dårligere fornemmelse. Det har ikke noget med mere eller mindre sensibilitet at gøre (det behøver det ihvertfald ikke at have), men bare noget med forskellig sensibilitet at gøre. F.eks. kan jeg komme i tanke om både folk, der synes jeg er en kreativitetsdræbende stivstikker, selv om jeg bestemt ikke tænker på mig selv på den måde og også folk der synes jeg er et ufokuseret airhead, selv om jeg heller ikke tænker på mig selv på den måde. Hårdt presset kan jeg måske endda komme op med et par stykker, der synes begge dele, men det gør jeg jo også selv - bare på en anden måde.

Posted by Claus at January 31, 2007 10:06 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?