March 30, 2009
Skovtur i forstæderne

Mit tog- og fodkort til skove, forbundet med togstationer, i Københavns omegn, havde en væsentlig mangel. Der var ikke nogen omtale af Rude Skov. Jeg rettede op på det med en solid vader fra Holte til Rungsted i går.
Når jeg har udskudt turen så længe, skyldes det at den er uideel. Der er et stykke fra Holte St. til Rude skovbryn. Og midtvejs på turen, når man forlader Rude Skov, slipper naturen op og man skal passere motorvej og andet skidt.
Det var her turen gik helt galt for mig.
Fra den store åbne skov, og fra de mere velplanlagte områder omkring den, tættere på byen, er forventningen at landskabet godt ved der også skal være en skovtur. Der er gjort plads til den. Ikke heroppe. Der er hegn og små velplantede byer uden naturlig gennemgang. Selv den skov der er, er forpestet med lejlighedvise "Privat" skilte og hegn. Jeg endte med at komme helt forkert, missede et solidt stykke skov, men så fik jeg da set Hørsholms smukke kirke (igen).

Men i det mindste er kortet opdateret.

[Tip: (Fra Palnatoke, nedenfor) slå 'Transit' temaet til (under "More") for at ku se S-togsnettet også]

Posted by Claus at March 30, 2009 11:02 AM | TrackBack (0)
Comments (post your own)

Herligt kort - og hvis man slår "Transit"-temaet til, bliver det nyttigere endnu.

Posted by: Ole Palnatoke on March 30, 2009 12:58 PM

Godt tip!

Posted by: Classy on March 30, 2009 1:15 PM
Help the campaign to stomp out Warnock's Dilemma. Post a comment.
Name:


Email Address:


URL:Type the characters you see in the picture above.

(note to spammers: Comments are audited as well. Your spam will never make it onto my weblog, no need to automate against this form)

Comments:


Remember info?